2019-05-23

Sponsorintervju: Servebolt

Vi är glada över att Servebolt väljer att sponsra Webbpublicering med WordPress.

Servebolt är ganska nya på hostingmarknaden, men har redan gjort ett namn för sig som ett oerhört snabbladdat alternativ. Vi pratar med Jonathan Sulo, prestandaexpert på just Servebolt, om varför de väljer att sponsra Webbpublicering med WordPress.

Vilka är ni och vad erbjuder ni för tjänster? Ge oss hisspitchen!

Servebolt är en prestandaleverantör som erbjuder världens snabbaste hantering av WordPress och WooCommerce. Vi gör det med en unik teknisk plattform som är optimerad för prestanda samt ett team av prestanda- och WordPress-experter.

Vad tror ni om den nya innehållsredigeraren Gutenberg, och vad den innebär för WordPress?

Vi älskar Gutenberg! Traditionella sidbyggare, som Visual Composer, Elementor och Beaver Builder, lägger in en massa onödig kod som saktar ner WordPress. Det gör inte Gutenberg. Vi tror och hoppas att Gutenberg ska ge snabbare WordPress-webbplatser överlag.

Hur bidrar ni till WordPress och öppen källkod, förutom att sponsra Webbpublicering med WordPress då, förstås?

Servebolt är från början ett forskningsprojekt, avsett att skapa ett snabbbare Internet. Mycket av det som våra utvecklare och ingenjörer har tagit fram är idag öppen källkod. Sedan utvecklar vi ett eget tillägg för WordPress och arrangerar, sponsrar samt talar på WordPress-träffar över hela världen.

Vad hoppas ni att WordPress är för något om fem år?

Vi hoppas att åtminstone hälften av alla hemsidor baseras på WordPress då. Samt att Gutenberg är en fullskalig sidbyggare. Och att WordPress har ett naturligt stöd för flerspråkighet.


Servebolt erbjuder världens snabbaste hantering av WordPress och WooCommerce, med en unik teknisk plattform och ett team av prestandaexperter.